PN järjesti 18.11.2013 seminaarin teemalla Pohjoismaat Euroopassa. Seminaarissa oli vahva turkulaisten opiskelijoiden edustus, sillä TOPNin edustajien lisäksi seminaariin pääsi osallistumaan iso joukko Turun kauppakorkeakoulun ja oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita.
Presidentti otettiin vastaan seisten.
Seminaarissa tervehdyksensä esitti tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka puhui pohjoismaisista arvoista. Mainitsipa hän myös pohjoismaiden välisistä lämpimän sisaruksellisista suhteista, jotka ilmenevät erityisesti Suomi-Ruotsi maaottelun sekä Euroviisujen aikaan. Seminaarissa puhuivat lisäksi muun muassa komissaari Olli Rehn, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sekä Ruotsin entinen valtiovarainministeri Pär Nuder. Seminaari oli kaksikielinen, joten monipuolisen ja ajankohtaisen asiasisältönsä lisäksi päivä tarjosi loistavan ruotsin kielikylvyn.
Illan kruunasi buffetillallinen ja messulahjaksi saadut tyylikkäät PNN:n kangaskassit (sisältönään mm. suklaata, kukkia ja maalaislimppu) kainalossa oli mukava suunnata ”messubussin” kyydissä takaisin Turkuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *