TOPNs styrelse 2019: Katarina Rancken, Essi Virtanen, Paula Pukkinen, Eeva Markkanen och Suvi Nuttunen

Hej allesammans, och glada hälsningar från TOPN!

Perjantaina koitti kevään ensimmäinen päivä – ainakin vuosikalenterin mukaan. TOPNi on herännyt pienoiselta tauoltaan jälleen eloon ja uusi innokas hallitus on tehnyt töitä jo kaksi kokonaista kuukautta! Kokouksia ollaan kokoustettu ja toimintaseminaareja pidetty, ja Teidän jäsenistön iloksi ollaan saatu suunniteltua kaikkea mukavaa pohjoismaista puhdetta!

Någonting nytt och spännande utlovas också i år! TOPN är nämligen med att organisera Nordens Dag i Åbo lördagen den 23 mars. Det blir ett mycket mäktigt spektakel på gågatan – vi ska förmedla mera information via e-post snart! Dessutom fyller Island 75 år i juni så TOPN har valt Island som tema det här året. Det blir en liten språkkurs under våren, födelsedagfest under sommaren och exkursion till Island på hösten! Till råga på allt fyller TOPN 30 år och vi vill välkomna alla till årsfest i ocktober.

Islanti-teeman lisäksi vuotta vie eteenpäin teemasana yhdessä/tillsammans. Yhdessä teemme toiminnasta mieleistä, yhdessä pystymme parempaan. Med dessa ord vill jag önska er alla ett givande, nordisk och intressant vår!

Med soliga hälsningar,
Eeva Markkanen
Ordförande

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *