Vuosi 2016 on mennyt hurjan nopeasti! Olemme järjestäneet monenlaisia tapahtumia ja olleet myös mukana Pohjola-Nordenin ja Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton tempauksissa.

Kesällä julkaisimme koosteen vuoden ensimmäisen puoliskon tapahtumistamme. Tässä muutama kuva loppuvuoden tapahtumistamme.

Lokakuussa olimme mukana Kanelbullens dag -tempauksessa, jossa olivat mukana myös muut PNN:n paikallisosastot. Jaoimme kanelipullia pullaselfieitä vastaan sekä tietoa toiminnastamme! Pullat menivät hyvin kaupaksi opiskelijaravintola Assarin ullakon edustalla.
Lokakuun alussa järjestimme jäsenillemme Rapujuhlat. Mukana oli niin vanhoja kuin uusiakin jäseniämme ja jopa yksi Jyväskylän sisarjärjestömme edustaja.
Joulukuun alussa kävimme perinteisellä teatterivierailulla Åbo Svenska Teaterissa katsomassa Kungens tal -näytelmää. Esitys oli todella hieno!
Hallituslaisten kesken pidimme kiitosillan hyvin kuluneesta vuodesta. Kävimme keilaamassa ja syömässä pitsaa.

Syksyn kohokohta oli matka Kööpenhaminaan, josta Mari-varapuheenjohtaja kirjoitti erillisen blogipostauksen.

Hieman on haikea olo lopettaessa kauttani TOPNin puheenjohtajana, mutta uudet haasteet odottavat ensi vuonna. Tulin nimittäin valituksi Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton hallituksen jäseneksi. TOPNia en kuitenkaan vielä kokonaan jätä, vaan jatkan hallituksessa varajäsenenä.

Vielä lopuksi haluan kiittää kaikkia jäseniämme ja muita hallituslaisia tästä vuodesta. Ilman jäseniä TOPNia ei olisi, toivottavasti löydätte tienne TOPNin tapahtumiin myös ensi vuonna! Ilman hallitusta emme voisi järjestää monipuolisia tapahtumia. Olenkin kiitollinen, että olen saanut tehdä hommia aivan huikean tiimin kanssa!

Oikein ihanaa uutta vuotta teille kaikille ja nähdään ensi vuonna!

<3: Piia, TOPNin puheenjohtaja 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *