// på svenska nedan //

Hei TOPNin jäsen!

Turun Opiskelijoiden Pohjola-Norden ry, tuttavallisemmin TOPN ry, heräsi viime vuonna muutaman vuoden horroksesta. Ja toiminta jatkuu myös tänä vuonna! Syyskokous valitsi uuden hallituksen ja hallituslaiset suunnittelivatkin vuodelle 2020 pohjoismaista toimintaa!

Koronaviruksen takia myös TOPN joutuu siirtämään tapahtumiaan myöhemmille ajankohdille.

Ilmoitamme sääntömääräisestä kevätkokouksesta myöhemmin.

Kommenttia? Kysyttävää? Muuta, mitä? Laita viestiä!

Facebook: https://www.facebook.com/topnorden/
Instagram: @topnry
Sähköposti: info.topn@gmail.com
(puheenjohtaja.topn@gmail.com)

Ystävällisin terveisin

TOPNin hallitus

Mikäli et enää halua olla TOPNin / Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäsen, voit erota ilmoittamalla eropyyntösi sähköpostilla PNN:n järjestösihteeri Krista Kalamolle (krista.kalamo@pohjola-norden.fi). Erohakemus käsitellään viipymättä, kuitenkin viimeistään kolmen (3) kuukauden kuluessa.

– – –

Hej TOPNs medlem!

Pohjola-Norden för studerande i Åbo rf, TOPN, inledde sin verksamhet på nytt förra året och föreningen fortsätter vara verksam och ordnar flera olika evenemang i år också. Höstmötet 2019 valde en ny styrelse och styrelsemedlemmarna hade planerat nordiska grejer för året 2020!

Tyvärr, på grund av coronaviruset måste TOPN också ställa in evenemang.

Vi hör av oss senare gällande vårmötet.

Kommentarer? Frågor? Något annat? Skicka meddelande till oss?

Facebook: https://www.facebook.com/topnorden/
Instagram: @topnry
E-post: info.topn@gmail.com
(puheenjohtaja.topn@gmail.com)

Med vänlig hälsning

TOPNs styrelse

Om du inte längre vill vara medlem i TOPN / Pohjola-Nordens Ungdomsförbund så kan du radera dina kontaktuppgifter och avbryta ditt medlemskap kan du göra det genom att skicka en begäran om avbrytande av medlemskap via e-post till PNUs sekreterare Krista Kalamo (krista.kalamo@pohjola-norden.fi). Begäran behandlas så fort som möjligt och senast inom tre (3) månader.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *