Pohjolan päivän kunniaksi TOPN järjesti Nuorten Pohjolan pidot, mihin kutsuimme oman jäsenistömme lisäksi edustajia Turun yliopiston pohjoismaisten kielten ainejärjestöstä Scandicasta sekä Åbo Akademin ruotsin kielen ainejärjestöstä Östsveasta. Virallisesti Pohjolan päivää vietetään 23.3, kyseisenä päivänä kirjoitetun Pohjoismaisen yhteistyön perussopimuksen – Helsingin sopimuksen – kunniaksi. Juhlapaikan löytäminen kyseiselle päivälle osoittautui kuitenkin ylitsepääsemättömän hankalaksi, mistä syystä juhlimme pohjoismaisen yhteistyön merkkipäivää seuraavalla viikolla.


Loistavat laulunjohtajat

Pohjolan pitoja juhlittiin sitsi-tyylillä, joten ilta sujui rattoisasti suomen, ruotsin, norjan ja tanskan kielellä lauleskellen sekä pohjoismaa-teemaisten tehtävien parissa kisaillen.
Islanti-tiimi laulaa Jugle Drum -laulua lampaalla ratsastaen.
 
Hiihtokisat norjan kielisellä selostuksella 🙂
Ruokalistalla oli lähiruokameinigeillä riistakäristystä ja perunamuusia sekä islantilaista Skyr-kakkua. Kaiken kaikkiaan ilta oli hyvin onnistunut ja jatkoilla tanssahdeltiin muun muassa Carolan, Herreys`n sekä Robinin tahtiin 🙂
Långa lever revolutionen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *