Ruokaa
Maisemia


Pohjolan päivänä TOPNin edustus suuntasi kohti Raumaa kylmän keväisessä säässä Pohjolan pitoihin. Pidot järjesti Pohjola-Nordenin Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri. Paikan päälle kuljimme bussilla Turusta ja matkalla mukanamme oli tuttuja Turun Pohjola-Nordenista.

Tapio Koivukari
Musisointia

Pidoissa saimme kuulla mm. kirjailija Tapio Koivukarin uudesta teoksesta sekä kokemuksista Islannissa. Ruokalistalla oli herkkuja kuten Íslenskurrækjukokteill, Svensk kalops, Danske krebinetter ja tyrniparfait.

Koska TOPN on hiljattain otettiin mukaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan piirin jäseneksi, toivotettiin meidät tervetulleiksi myös pidoissa muiden yhdistysten kanssa.

TOPN kiittää piiriä kutsusta! Tavataan jälleen ensi vuonna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *