TOPN juhli pikkujouluja 30.11 hienoissa maisemissa Harjattulan kartanon rantasaunalla. Saavuimme Kakskertaan lumimyrskyn riehuessa, ja lähdimme etsimään saunaa. Onneksi kartanon myyntipäällikkö oli huumorimielellä kun soitimme hänelle perjantai-iltana ja pyysimme opastusapua saunalle. Näin löysimme perille ja meidät otti vastaan lämmin ja viihtyisä tupa sekä lämmin sauna.

Katoimme pöydän koreaksi ja nautimme hyvästä ruuasta takkatulen loimussa. Jälkiruuaksi söimme itse-koristeltuja pipareita. Ruoan jälkeen oli saunomisen vuoro, ja uskaltauduimme jopa viiman keskelle pikaiselle hanki pyörähdykselle. Ilta sujui niin rattoisissa merkeissä, ettei olisi kotiin malttanut lähteä!

Koristekuorrutteen käyttöohje: ”Parhaaseen tulokseen päästään lämmittämällä ja varovasti puristelemalla tuubia käsissä noin 1 minuutin ajan.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *