Kolmas reissupäivä käynnistyi aamiaisella hostellissamme, minkä jälkeen lähdimme junalla Fynin saarelle. Jäimme junasta Svendborgissa, joka on tavattoman viehättävä pieni maalaiskaupunki. Söimme lounaaksi jättiläiskokoiset hampurilaiset ja lähdimme sitten etsimään ruokakauppaa illan eväitä varten. Ihastelimme pikkukaupungin rakennuksia ja tunnelmaa ja löysimme viimein ruokakaupankin erään avuliaan paikallisen avustuksella. Salaattitarvikkeiden ja grilliherkkujen lisäksi mukaan tarttui suklaakakku.

Otimme taksin ja lähdimme kohti Åbyskolvissa sijaitsevaa Bed & Breakfestiä. B&B osoittautui aivan ihanaksi paikaksi: tilat olivat todella viihtyisät ja siistit, paikkaa ympäröi avara maaseutu ja pihaa ”vartioi” suloinen koira, jonka nimesimme Howeriksi (äännetään [hauw:a]). Pian majoittumisen jälkeen lähdimme taas taksiajelulle, tällä kertaa kohteenamme hevostalli. Pääsimme katselemaan tanskalaista maaseutua norjanvuonohevosten selästä. Hepparetken jälkeen jouduimme odottelemaan taksia, joten pidimme itsemme kiireisinä nostalgisoimalla lapsuuden leikkejä ja mm. hypimme ruutua ja pelasimme tervapataa!

Heppailemaan menossa.
Ihana bed&breakfast majatalomme.
Majatalon kanoja ihastelemassa 🙂

Illalla B&B:ssä grillasimme pølseä ja vihanneksia nuotiolla Howerin pitäessä uskollisesti seuraa. Jälkiruuaksi maistui suklaakakku ja keksit. Ruuan jälkeen viihdyimme mm. pöytäfutiksen, biljardin ja pingiksen seurassa. Pitkän päivän ja kahden hostelliyön jälkeen oli ihanaa painaa päänsä tyynyyn ja vetää paksu untuvapeitto päälle. Uni maistui maaseudun rauhassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *