Pohjola-Nordenin Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri järjesti vuosittaiset Pohjolan pitonsa lauantaina 24.3, tällä kertaa Laitilassa. Pohjolan pidot järjestetään tyypillisesti pohjolan päivän aikoihin, joka on myös virallisen pohjoismaisen yhteistyön sopimuksen eli Helsingin sopimuksen vuosipäivä. Topnilasia oli myös kutsuttu paikalle juhlimaan pohjoismaisen yhteistyön merkkipäivää. Osallistuimme tapahtumaan kolmen hallituksen jäsenen voimin.
Juhlassa näkyi viikinki-teema sekä ruokalistassa että ohjelmassa. Ruokalistalta löytyi muun muassa Viikinkineito Helgan kylmä alkupalalautanen, Hurjan Oddvarin kokonaisena palvattu possu ja Snorrin savustettu kirjolohi. Ohjelmassa oli keskiaikaista live-musiikkia kahden taitavan muusikon esittämänä. Ruokailun ja musiikin lisäksi ohjelmassa olivat arpajaiset, joissa onni suosi yhtä Topnin edustajaa ja mukaan tarttui lahjakortti opastettuun kiertokävelyyn presidentin kesäasunnossa Kultarannassa. 
Pääruoka tarjoiltiin seisovasta pöydästä.

Sanja noutamassa arpajaisvoittoaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *