TOPN järjesti kaikille avoimen 7.3 Färsaari-teemaillan TYY:n saunalla.

Tarjolla oli tuttuun tapaan pientä naposteltavaa sekä mahdollisuus saunomiselle.

Erittäin spesiaalina ohjelmatarjontana meillä vieraili aito paikallinen  (tuttavallisesti fääri) nimeltänsä Brandur. Hän kertoi meille kotimaastaan hyvin kattavasti mm. eri videoiden siivittelemänä. Saimmepa nauttia myös Brandurin tarjoamasta livemusiikista! 🙂

Saimme paikalle myös Sandran kertomaan meille kokemuksistaan Nordkurs-kielikurssilta, joka järjestettiin Färsaarilla. Sandra tarjoili meille infopläjäyksen lisäksi paikallista musiikkia ja ottamiaan upeita kuvia.
Paikalla oli mukava määrä osallistujia, parisenkymmentä, ja ainakin itselleni tulivat Färsaaret tutuiksi. Tästä suuri kiitos vieraileville tähdillemme jotka kertoivat varmasti kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä – kirjaimellisesti! 
Oman mainintansa ansaitsee ehdottomasti se, että ohjemakielenä toimi ruotsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *