Topnin vuosi 2012 käynnistyi uuden hallituksen toimintaseminaarilla 15.1. Perinteiseen tapaan toimintaseminaarissa ideoitiin tulevaa vuotta ja suunniteltiin järjestettäviä tapahtumia. Tuleva vuosi pitää sisällään  paljon monipuolista, kiinnostavaa ohjelmaa. Keväällä ohjelmassa on mm. Fäärsaari-teemailta, kotimaan excu Tampereelle, uuden urheilulajin kokeilua sekä ystävänpäivän rusettiluistelua.

Vuoden 2012 kohokohtana järjestetään syksyinen matka Tanskaan. Matkan järjestämistä varten on tällä hetkellä hakusessa Tanska-työryhmä, joka vastaa matkan suunnittelusta sekä käytännön järjestelyistä.
Olemme myös mukana toteuttamassa Pohjola-Nordenin nuorisoliiton Kampanjaa ”Pohjoismaista Identiteettiä Etsimässä”, jonka ansiosta pohjoismaalaisuus tulee näkymään toiminnassamme entistä enemmän. Suunnitelmissamme on kuvata kevään aikana pohjoismaista Turkua esittelevä video. Myöskin tätä projektia varten kootaan oma työryhmänsä. Kannattaa siis seurata sähköpostia, mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kampanjan toteutukseen.

Toimintaseminaarin päätteeksi järjestimme kaikille jäsenillemme avoimen saunaillan. Valitettavasti muutaman hallituslaisen lisäksi saunomiseen ei osallistunut muita jäseniämme (liekö pakkaskeli houkutellut ihmiset pysymään sisällä lämpimässä?). Saimme kuitenkin hyvät löylyt, joten ilta oli onnistunut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *