Kokouskutsu

Tervetuloa Turun opiskelijoiden Pohjola-Nordenin sääntömääräiseen syyskokoukseen 10.12.2018 klo 18.15 Ikituurin kerhohuoneelle (Pispalantie 14, 12. krs, 20540 Turku)!

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli valitaan hallitus vuodelle 2019 sekä käsitellään vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi kokouksessa käsitellään vuoden 2017 toimintakertomuksesta ja tilinpäätöksestä sekä vastuuvapauksien myöntämisestä.

Oletko kiinnostunut hakemaan hallituspaikkaa ensi vuodeksi? Lähetä hakemus hallituksen nykyiselle puheenjohtajalle osoitteeseen puheenjohtaja.topn@gmail.com ennen kokouksen alkua. Kerro hakemuksessa perustiedot itsestäsi, miksi haet hallitukseen ja mihin tehtävään haet! Voit hakea seuraavia paikkoja: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, tapahtumavastaava tai tiedottaja. Ehdolle voi asettua myös itse kokouksessa.

Liitteenä kokouksen esityslista. Toimintasuunnitelma, talousarvio ja muut kokouksessa käsiteltävät dokumentit julkaistaan ennen kokousta nettisivuillamme osoitteessa http://www.topn.fi/yhdistys/syyskokous-2018/

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenemme ja toiminnasta kiinnostuneet!

Kokousmateriaalit

Syyskokouksen 2018 esityslista